خرما

خرما

در این مطلب از مجله داروکده درباره خواص خرما بخوانید.

مژده فصیح

نویسنده: مژده فصیح

تحریریه داروکده

آخرین به روزرسانی:

10 بهمن 1394

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

10 بهمن 1394

4K

eye icon

خرما

نام من خرما است.

من (خرما) دارای ویتامین های A ،C ،E ،B می باشم. مواد معدنی من شامل کلسیم، منیزیم، آهن، پتاسیم، منگنز، گوگرد، مس، فسفر و روی می باشد. طبع من گرم و خشک است. به دلیل داشتن فیبر، برای دستگاه گوارش مفید هستم و باعث درمان مشکلات روده و یبوست می شوم. برای اینکه خاصیت ملینی ام افزایش یابد بهتر است، یک شب خیس داده شوم و سپس من را همراه آب خیسانده شده میل کنید. 
ویتامین A موجود در من (خرما) باعث درمان شبکوری و همچنین درمان رطوبت چشم می شود. با داشتن ویتامین D و فسفر موجب جذب بیشتر کلسیم می شوم در نتیجه سبب استحکام دندان و استخوان می شوم. من (خرما) حاوی پتاسیم هستم، به همین دلیل باعث کاهش فشار خون می شوم. به دلیل داشتن منیزیم باعث تقویت عضلات و اعصاب می شوم و از ابتلا به سرطان پیشگیری می کنم. مانع از ابتلا به زخم معده می شوم به دلیل داشتن پتاسیم. باعث تعادل یون های بدن می شوم زیرا حاوی منیزیم و پتاسیم می باشم.

حاوی مقدار زیادی اسید فولیک هستم، این ماده برای خون رسانی بدن لازم است، پس به زنان مخصوصا زنان باردار مصرفم توصیه می شود. مصرف من به دلیل داشتن آهن موجب درمان کم خونی می شود. حاوی فسفر می باشم و فسفر باعث تقویت سلول های عصبی و مغز می شود. 

برای مطالعه بیشتر درباره خرمالو بخوانید.

من (خرما) بسیار مقوی هستم و برای سالمندان، کودکان و ورزشکاران توصیه می شوم. اگر شربت من را روزی دو تا سه استکان میل کنید، برای نرم کردن سینه، افراد سرد مزاج و همچنین تقویت کلیه ها بسیار مفید خواهم بود. این شربت برای درمان درد مفاصل و کمر درد نیز کمک کننده است، و باعث تقویت قلب می شود. مصرفم سبب جذب رطوبت بدنتان می شود و از تجمع چربی جلوگیری می کند. 

نام من خرما است. من را بیشتر بشناسید.

پرسش و پاسخ

ثبت دیدگاه


پیام به صورت خصوصی ثبت گردد

مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری می‌رساند.

darukade logo

استفاده از مطالب مجله داروکده فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق این مجله به وب سایت داروکده تعلق دارد

طراحی و توسعه توسط گروه نرم افزاری داروکده ( 1403 - 1388 )