خرمالو

خرمالو

در این مقاله درباره خواص خرمالو این میوه پاییزی خوشمزه بخوانید.

مژده فصیح

نویسنده: مژده فصیح

تحریریه داروکده

آخرین به روزرسانی:

08 بهمن 1394

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

08 بهمن 1394

3K

eye icon

خرمالو

نام من خرمالو است.

من (خرمالو) حاوی ویتامین های A ،B ،C هستم. مواد معدنی ام شامل پتاسیم، منگنز، کلسیم، منیزیم، آهن، گوگرد، فسفر و مس می باشد. من طبعی گرم و تر دارم. کالری و چربی کمی دارم. من حاوی مس هستم، مس برای تولید گلبول قرمز خون ضروری است. 
شامل مقدار زیادی پکتین می باشم، این ماده یک نوع فیبر محلول در آب است که منجر به کاهش چربی خون می‌ شود. ویتامین C موجود در من (خرمالو) باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود. ویتامین C همچنین برای درمان خون ریزی لثه ها موثر است و البته باعث استحکام لثه نیز می شود. من حاوی آنتی اکسیدان بتاکاروتن هستم و رنگ نارنجی ام به دلیل وجود این ماده است. 
کاروتن که به پیش ساز ویتامین A معروف است موجب سلامتی چشم می شود. بتاکاروتن، جریان خون سلول‌ های پوست را افزایش می دهد به همین علت باعث خوش آب و رنگ شدن پوست می شود. مصرف من زمانی که کاملا رسیده باشم برای سینه درد بسیار مفید است. اگر من را ناشتا مصرف کنید، سبب درمان اسهال خونی می شوم. 

خوردن من (خرمالو) به درمان بیماری کبد و کلیه و نقرس کمک می کند. اگر دو بار در روز مصرف شوم یبوست را درمان می کنم زیرا فیبر زیادی دارم. حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستم به همین منظور روزی نیم ساعت پوست من را روی پوست صورتتان قرار دهید، برای شادابی و طراوت و جوان سازی پوست مفید هستم. 

برای مطالعه بیشتر درباره ازگیل بخوانید.

من (خرمالو) با داشتن روی باعث پرپشتی موها می شوم. همچنین برای ناخن نیز مفید هستم. مصرف من سکسکه را از بین می برد. دانه ام را کمی حرارت بدهید سپس بکوبید تا به صورت گردی در آید، آن را مثل قهوه دم کنید، باعث از بین رفتن سنگ مثانه و کلیه می شود. 
نام من خرمالو است. من را بیشتر بشناسید.

پرسش و پاسخ

ثبت دیدگاه


پیام به صورت خصوصی ثبت گردد

مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری می‌رساند.

darukade logo

استفاده از مطالب مجله داروکده فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق این مجله به وب سایت داروکده تعلق دارد

طراحی و توسعه توسط گروه نرم افزاری داروکده ( 1403 - 1388 )