30 حرکت برتر جهت رشد عضلات شکم

30 حرکت برتر جهت رشد عضلات شکم

برای شکمی صاف و شش تیکه باید بسیار تلاش کرد. در این مقاله حرکات ورزشی برای رشد عضلات شکم آموزش داده می شود.

دکتر کوشا شهیدی

نویسنده: دکتر کوشا شهیدی

تحریریه داروکده

آخرین به روزرسانی:

22 خرداد 1397

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟

22 خرداد 1397

6K

eye icon

30 حرکت برتر جهت رشد عضلات شکم

عضلات درونی به عنوان رابط اصلی در اتصال بخش بالاتنه به پایین تنه بدن می باشد.
بدن انسان از ماهیچه‌های زیادی تشکیل شده است. قوی شدن برخی از این ماهیچه که مربوط به اندام‌ها هستند و باعث تناسب اندام می‌شوند برای ورزشکاران اهمیت زیادی دارد، اما برخی عضلات هستند که در نمای بیرونی اندام فرد دیده نمی‌شوند، مانند عضلاتی که دور ستون فقرات را فرا گرفته‌اند. این عضلات که Core Muscles نام دارد، نقش بسیار مهمی در افزایش قوای جسمانی ورزشکاران دارد.
آمادگی این عضلات در داشتن جسم سالم‌تر و آماده‌تر بسیار موثر است. اگر عضلات Core آماده‌تر باشد، قدرت کل بدن بیشتر می‌شود. دلیل این قضیه این است که این عضلات باعث ایجاد تعادل در تمام بدن می‌شود و قالب اصلی بدن را شکل می‌دهد. در تمام لحظاتی که می‌نشینیم، راه می‌رویم، می‌دویم و می‌پریم، عضلات Core یا همان عضلات درونی هستند که باعث ایجاد تعادل و داشتن حرکات موثر تر و با کنترل بیشتر می‌شود. (برگرفته از سایت ISNA)

عضلات درونی (core muscles) در موارد زیر کاربرد دارند:
1) فعالیت های روزانه: خم شدن جهت بستن بند کفش ها، نشستن بر روی صندلی، برگشتن جهت دیدن پشت سر خود، نمونه هایی از کارهای روزمره ای است که به کمک عضلات درونی انجام می گیرند که تا زمانی که دردناک نشوند متوجه آنها نمی شویم.
2) سلامت پشت:
درد ناحیه ی پایینی کمر که از هر 5 آمریکایی، 4 نفر انها را درگیر می کند، می توان با تمرین های مربوط به تقویت عضلات درونی مهار کرد.
3) ورزش: گلف، تنیس و ورزش های راکتی، دوچرخه سواری، دویدن، شنا و بیس بال و ... نیازمند عضلات درونی قوی می باشند.
4) کارهای خانه، تعمیر و نگهداری، باغبانی: خم و راست شدن، چرخیدن، چکش زدن، جارو کردن و ... فعالیت هایی هستند که به قدرت عضلات درونی وابسته اند.
5) حفظ  تعادل: عضلات درونی در حفظ تعادل بدن نقش دارند که به بدن اجازه می دهد در هر جهتی حرکت کند. این عضلات می توانند مانع از افتادن شوند.
6) حالت ایستادن: ضعف عضلات درونی عامل قوز کردن می باشد. حالت ایستادن شخص می تواند به فرد اعتماد به نفس بدهد. همچنین آسیب به نخاع کمتر می شود.

بیشتر بخوانید: 10 دقیقه تمرین در خانه جهت ساخت عضلات شکمی

پرسش و پاسخ

ثبت دیدگاه


پیام به صورت خصوصی ثبت گردد

منابع:

مجله داروکده یک مجله اینترنتی است که شما را در امر آشنایی، تهیه و مصرف صحیح محصولات سلامت محور یاری می‌رساند.

darukade logo

استفاده از مطالب مجله داروکده فقط برای مقاصد غیرتجاری و با ذکر منبع و درج لینک بلامانع است . کلیه حقوق این مجله به وب سایت داروکده تعلق دارد

طراحی و توسعه توسط گروه نرم افزاری داروکده ( 1403 - 1388 )